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The Chemical Physics of Food ♦ edited by Professor Peter Belton

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Mensaje  Manfenix Lun Ago 27, 2012 6:31 am

The Chemical Physics of Food ♦ edited by Professor Peter Belton The_ch10

Table of Contents
1. Emulsions
2. Physicochemical Behaviour of Starch in Food Applications
3. Water Transport and Dynamics in Food
4. Glasses
5. Powders and Granular Materials
6. Gels
7. Wheat-Flour Dough Rheology


The Chemical Physics of Food ♦ edited by Professor Peter Belton 2ewf9q10
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Última edición por Manfenix el Sáb Mayo 20, 2017 11:02 pm, editado 1 vez
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Mensaje  EB Sáb Mayo 20, 2017 6:00 am

Gracias por todo


Última edición por EB el Dom Mayo 21, 2017 8:26 am, editado 1 vez
EB
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The Chemical Physics of Food ♦ edited by Professor Peter Belton Empty Re: The Chemical Physics of Food ♦ edited by Professor Peter Belton

Mensaje  Manfenix Sáb Mayo 20, 2017 11:03 pm

Enlace reparado,
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