Advances in Thermal and Non Thermal Food Preservation Edited by Gaurav Tewari and Vijay K. Juneja
4 participantes
Página 1 de 1.
Advances in Thermal and Non Thermal Food Preservation Edited by Gaurav Tewari and Vijay K. Juneja
Table of Contents
1 Basic Food Microbiology
Sadhana Ravishankar and Nicole Maks
Part One: Thermal Food Preservation
2 Thermal Processing of Liquid Foods with or without Particulates
Gaurav Tewari
3 Aseptic Processing
Rakesh K. Singh
4 UHT and Aseptic Processing of Milk and Milk Products
Nivedita Datta and Hilton C. Deeth
5 Microwave and Radio-Frequency Heating
Gaurav Tewari
6 Novel Thermal Processing Technologies
Antonio Vicente and Inˆes Alexandra Castro
7 Radio-Frequency Heating: Commercial Developments
Gaurav Tewari
8 Sous Vide and Cook-Chill Processing of Foods: Concept Development and Microbiological Safety
Vijay K. Juneja and Oscar P. Snyder
Part Two: Non-Thermal Food Preservation
9 Active Packaging: A Nonthermal Process
Jung H. Han and John D. Floros
10 The Ozonation Concept: Advantages of Ozone Treatment and Commercial Developments
John S. Novak and James T.C. Yuan
11 Electronic Pasteurization, 195
Suresh D. Pillai and Leslie A. Braby
12 High-Pressure Processing of Foods
Gaurav Tewari
13 Pulsed Electric Field Technology: Effect on Milk and Fruit Juices
Hilton C. Deeth, Nivedita Datta, Alexander I.V. Ross, and Xuan T. Dam
Contraseña: Avibert
Última edición por Manfenix el Mar Mayo 09, 2017 7:56 pm, editado 2 veces
Re: Advances in Thermal and Non Thermal Food Preservation Edited by Gaurav Tewari and Vijay K. Juneja
Muchas gracias por el gran apoyo.
Última edición por EB el Vie Mayo 12, 2017 5:27 pm, editado 1 vez
EB- Mensajes : 48
Fecha de inscripción : 07/05/2017
link roto
al parecer todos los libros de la pagina estan caidos , que pasa con la pagina ?
eric2099- Mensajes : 96
Fecha de inscripción : 05/10/2016
Re: Advances in Thermal and Non Thermal Food Preservation Edited by Gaurav Tewari and Vijay K. Juneja
En la medida de lo posible se reparan los enlaces.
La mayoría de los hosters de archivos, actualmente tienen límites de tiempo para la guarda de los mismos.
Aclaración: no generalizes Eric. No todos los enlaces están caidos.
La mayoría está funcionando.
La mayoría de los hosters de archivos, actualmente tienen límites de tiempo para la guarda de los mismos.
Aclaración: no generalizes Eric. No todos los enlaces están caidos.
La mayoría está funcionando.
Última edición por Manfenix el Mar Mayo 09, 2017 8:50 pm, editado 3 veces
Temas similares
» Allergen Management in the Food Industry edited by Joyce I. Boye and Samuel Benrejer-Godefroy
» Organics Acids and Food Preservation by Maria M. Theron - J. F. Rykers Lues
» Physical Principles of Food Preservation by Marcus Karel and Daryl B. Lund
» The Chemical Physics of Food ♦ edited by Professor Peter Belton
» Edible Films and Coatings for Food Applications edited by Milda E. Embuscado and Kerry C. Huber
» Organics Acids and Food Preservation by Maria M. Theron - J. F. Rykers Lues
» Physical Principles of Food Preservation by Marcus Karel and Daryl B. Lund
» The Chemical Physics of Food ♦ edited by Professor Peter Belton
» Edible Films and Coatings for Food Applications edited by Milda E. Embuscado and Kerry C. Huber
Página 1 de 1.
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.