The Science of Chocolate ♦ Stephen T. Beckert
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The Science of Chocolate ♦ Stephen T. Beckert
Table of Contents
Chapter 1
The History of Chocolate
Chapter 2
Chocolate Ingredients
Chapter 3
Cocoa Bean Processing
Chapter 4
Liquid Chocolate Making
Chapter 5
Controlling the Flow Properties of Liquid Chocolate
Chapter 6
Crystallising the Fat in Chocolate
Chapter 7
Manufacturing Chocolate Products
Chapter 8
Analytical Techniques
Chapter 9
Different Chocolate Products
Chapter 10
Legislation, Shelf Life and Packaging
Chapter 11
Nutrition and Health
Chapter 12
Experiments with Chocolate and Chocolate Products
Última edición por Manfenix el Dom Mayo 14, 2017 9:29 pm, editado 4 veces
Re: The Science of Chocolate ♦ Stephen T. Beckert
xfa.. si pudieras arreglarlo o subirlo a otro servidor xD
sandracddy- Mensajes : 2
Fecha de inscripción : 18/12/2012
eric2099- Mensajes : 96
Fecha de inscripción : 05/10/2016
Re: The Science of Chocolate ♦ Stephen T. Beckert
MUCHAS GRACIAS POR TODO
EB- Mensajes : 48
Fecha de inscripción : 07/05/2017
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